FAQ

Je inschrijving blijft geldig voor deze nieuwe editie op 6 & 7 november 2021. We vragen je echter wel om je deelname te herbevestigen voor 1 november. Zo zijn we zeker van jouw aanwezigheid. Dat kan via de mail die je op 22 september 2021 ontvangen hebt.

Wat als ik er niet bij kan zijn?

Kan je zelf niet aanwezig zijn op de nieuwe datum? Dan kan je je inschrijving gratis doorgeven aan een vriend, collega, familielid,…. tot en met 24 oktober 2021. Neem hiervoor dan contact op via info@golazo.com.

Contacteer ons tot en met 24 oktober 2021 als je om beroeps-, medische of andere dwingende persoonlijke redenen belet bent op de nieuwe datum, en je ons om een terugbetaling van je inschrijvingsgeld wil verzoeken. Je vult in dat geval hier de aanvraag tot terugbetaling in en zorgt daarbij voor geldige ondersteunende documenten. Je dient namelijk aan te tonen waarom je er niet bij kan zijn. Een huwelijk, een geplande medische ingreep of een geplande vakantie zijn voorbeelden van redenen die geaccepteerd kunnen worden. Na 24 oktober 2021 kan er geen terugbetaling meer aangevraagd worden.

Je bent al ingeschreven voor één van de afstanden, maar wilt graag van afstand wijzigen? Neem dan voor 25 oktober contact op met info@golazo.com.

Nee, omwille van de spreiding van het totaal aantal deelnemers over twee dagen én het principe van vrije start hoef je geen Covid Safe Ticket voor te leggen. Wanneer het druk wordt op de eventsite of je de veilige afstand van 1,5 meter niet kan bewaren adviseren we als organisatie om alsnog een mondmasker te dragen.

Dan blijft je inschrijving automatisch geldig voor de Havenland Run & Walk 2022.